Джоана Вилапуж

joana_vilapuig

Испанская актриса. Более известная по ролям в сериалах «Чёрная лагуна» и «Ковчег».
  • Все 433
  • Фото 420
  • Видео 13

☘️🌗👟@pompeiibrand ;📷 @estevegorina ❤️

Ei Joana, sóc la Cris. No ets egocèntrica perquè l'he penjat jo

De quan teniem el mateix color de cabell i ens compravem les mateixes camises ❤️👯

Alguns matins de Madrid

📷: @agnespii ❤️

Un dia més a la vila del pingüí

📷@maruxago

I avui acabem i xim pum i chaito perrito i si pots Carles posa'm aquella cançó blue velvet que la Blanca (i més tard el Pol) ens diuen que estem en hora i encara és d'hora per anar a dormir que els de produ han comprat birres i després d'aplaudir el cuiner i els pinxes soparem i ballarem i la Carla s'animarà amb estil de professora de zumba mentre el tàndem posa i balla reggeaton i tots drets i a ballar i uf més claquetes i sempre és bona però en fem una altra per prevenir, que els retakes no ens agraden, i que si, Xavi tranquil no afegirem cap dia més que sabem que no tenim presu ni per una manxa. Però ara ja està fet, i eh, que al final ho hem fet, no sé com pero ho hem fet. Bueno si, gràcies a tots. Es que cler de fet ho tenim clar, qui no arrisca no gaudí (de disfrutar, clar).

"Dies que mai acabaries" cita de @gassoarnau ❤️🎬 📷: @maruxago

@agnespii

I mentre la @agnespii te dementores, va fent fotos i l'Oriol localitza per que queda res, i una valeriana siusplau que estic rossa gràcies a @ll.martins i ni jo em reconec.

📷 @elisabetct ❤️

El record d'un estiu @mireia_tofu

Olor de mar

En la tierra de #sandraDee en la calle qui la passa vivieron 7 amigos 7 dias muy intensos, les consta que los odian pero aun asi ellos se siguen queriendo. (Todo en acento russo)

@tijneyewear 🌾🌾

Загрузить больше

Конец